THE WHOLENESS WORK

3 si 4 Februarie, cu Madalina Artene
Editia V

 

 

Ce au in comun terapiile alternative, tehnicile de meditatie, coaching-ul, mindfullness si practicile occidentale inspirate din traditia yoga, Qigong ori Tai Chi?

Toate raspund nevoilor de vindecare, dezvoltare si cultivare a unui stil de viata conform propriilor valori.

Daca ai avut experiente in aceste domenii, probabil ca esti familiarizat cu anumite proceduri, tehnici ori cu afirmatii de genul “Realitatea este o iluzie.”, “Esti mai mult decat aceasta realitate”, “Desavarsirea inseamna renuntarea la ego”… etc. Ai fost invitat sa imbratisezi un set de idei ori sa urmezi un sir de actiuni pentru a obtine efecte. Aproape intotdeauna re-cunoasterea raspunsului la intrebarea CINE SUNT EU? a fost lasata deoparte. Abordarile care si-au propus sa mearga pana la capat, s-au oprit la jumatate de drum ori, in cazul stiintei, s-au intors cu si mai multe intrebari.

THE WHOLENESS WORK este o experienta naturala de integrare imediata a ceea ce traim in viata cotidiana. Ceea ce percepem ca reactii nedorite sau probleme, devin usi catre resurse, invitatii la implinire si la regasirea de sine.

Metoda elimina efortul si se bazeaza pe experienta personala, directa. Ea genereaza modificari fundamentale in modul de perceptie si de manifestare in aceasta lume.

Programul celor doua zile este urmatorul:

Ziua 1 (10:00 -18:00):

In prima zi vei invata un proces specific si practic de “dizolvare a separarii de propria putere”. Descoperi cum poate fi rezolvata o problema suparatoare. Ziua aceasta include:

• Formatul de baza: Basic Wholeness
• Exercitiul Relaxare – Wholeness format meditatie – acces la o practica rapida si usoara catre calm, inclusiv pentru un somn linistitor.

Ziua 2 (10:00 -18:00):

Unele aspecte reclama ceva mai mult decat accesul la propria putere. In cea de-a doua zi vom invata doua formate care completeaza arsenalul necesar navigarii in lumea reala a relatiilor, job-ului, societatii.

• Procesul denumit generic “Revendicarea autoritatii interioare” conduce la transformarea profunda a sentimentelor de rusine, vina, jena si inferioritate.
• Procesul  denumit generic “Integrare a ceea ce lipseste” are efecte importante in cazul pierderii, durerii si a nevoilor neimplinite.

Cei care au experimentat acest proces il definesc ca fiind “usor, bland” si rezultatele au fost:

• Relaxare profunda si re-setare a sistemului nervos
• Disipare naturala a a unor situatii care pareau de nerezolvat
• Cresterea senzatiei de bine
• Accesarea naturala a resurselor precum: intelepciune, umor, creativitate

In cuvintele creatoarei, Connirae Andreas, acest demers implica naturalul:

Starea de bine regasita prin aceasta experienta este neconditionata de succes, calitatea relatiilor etc. Mai mult, cand existam si actionam din aceasta autenticitate, viata tinde sa devina mai buna. In mod natural reusim sa aducem lumii o contributie mai valoroasa si in jurul nostru oamenii pe care ii dorim. Vom reusi sa ne bucuram si de cei fata de care inainte nu puteam face asta.

Connirae Andreas este psiholog si unul dintre primii traineri NLP.  Lucrarea cea mai cunoscuta este The Core Transformation. Aceasta a fost publicata si tradusa in peste 14 tari si face parte din curricula formarilor NLP din intreaga lume.
Din anul 2007 Connirae dezvolta THE WHOLENESS WORK. Procesul se bazeaza pe experimentarea directa, astfel ca pentru a beneficia de rezultate nu sunt necesare anumite credinte sau convingeri.

Despre lector:
Madalina Artene, este trainer NLP si trainer licentiat de Connirae Andreas in Core Transformation Process si Aligning Perceptual Positions (Relationship Alignment). In iunie 2017 a parcurs training-ul THE WHOLENESS WORK, organizat la Gottingen, experimentand efectele acestuia alaturi de creatoare.

Este onorant pentru mine sa va invit la a cincea editie a acestui eveniment. Revelatiile participantilor de la precedentele editii au depasit asteptarile mele si ale colegilor mei. Profunzimea si rapiditatea transformarilor la care am fost martori m-au inspirat sa fac o traditie din gazduirea acestor evenimente.

Editia din 3 – 4 Februarie  este rezervata celor care au absolvit o formare NLP Practitioner ori NLP Master de lunga sau scurta durata.

Acesta este motivul pentru care contributia de participare la THE WHOLENESS WORK, Editia V, este redusa de la 800 la 385 lei.

Pentru inscriere, va rog sa sa apasati butonul de mai jos ori sa luati legatura cu noi prin telefon.

 

INSCRIE-TE AICI!