Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Formarea NLP Practitioner
Certificat International,
Editia 120
26 Aprilie 2024

nlp

Vineri, 26 Aprilie 2024, incepand cu ora 18:30, te invit la Formarea NLP Practitioner Certificat International. Este a 120-a formare pe care o coordonez conform standardului International Association for Neuro-Linguistic Programming – IANLP.

Aceasta formare poate fi cea mai valoroasa calatorie a vietii tale. Este sansa ca tu insuti/insati sa generezi implinirea in viata personala & profesionala si sa gasesti de fiecare data raspunsul la intrebarea “ce am de facut acum?”.


Programarea Neuro-Lingvistica – NLP
te ajuta sa:

regasesti implinirea ca stare naturala
aplici pentru tine si pentru ceilalti cele mai puternice instrumente din lumea dezvoltarii umane si a invatarii
faci cele mai bune alegeri
conferi sens actiunilor tale
transformi experientele neplacute in resurse
iti restabilesti puterea personala


DE CE sa participi?

 • Participand la toate cele 7 module primesti Certificarea Internationala a titulaturii protejate NLP Practitioner – IANLP (www.ia-nlp.org), recunoscuta in intreaga lume pentru urmatorul nivel de formare (NLP Master) de catre TOATE organizatiile de training NLP;
 • Urmand aceasta formare vei putea folosi aplicatiile NLP mai mult decat in coaching, terapie si dezvoltare personala. Continuturile Formarii NLP Practitioner Certificat International urmeaza in mod practic curriculum-ul fundamentat de Richard Bandler & John Grinder si dezvoltat de Robert Dilts & Steve Andreas;
 • Pe parcursul celor 21 zile de live training (in sala) urmam standardul International Association for Neuro-Linguistic Programming – The World Standard for Neuro-Linguistic Programming;
 • In cadrul fiecarui modul obtii instrumente pe care le poti utiliza imediat pentru tine si pentru cei cu care interactionezi in plan personal si profesional.

 


AVANTAJELE participarii la aceasta formare:

 • Structura și conținuturile celor 7 Module sunt validate si actualizate in cele peste 100 de editii ale Formării NLP Practitioner si NLP Master Certificate Internațional pe care le-am susținut in Romania.
 • Această experienta de invatare respecta integral Stadardul Global de formare in domeniul Programării Neuro-Lingvistice stabilit de IANLP din anul 1983.
 • In fiecare dintre Modulele II – VII sunt incluse minim 30 minute de coaching si supervizare de grup. Ai sansa unei intelegeri practice aprofundate a modelelor si strategiilor invatate.
 • Pe parcursul secventelor complexe de invatare, voi avea asistenti certificati la nivelul de NLP Master pentru a te indruma in intelegerea si aplicarea proceselor NLP;
 • In baza experientei si feed-back-ului primit la cele peste 100 de editii ale formarilor NLP Practitioner si NLP Master, am structurat continuturile in 7 module, astfel incat sa iti asigur cea mai coerenta experienta de invatare.
 • In urma cu 20 de ani, impreuna cu echipa mea, am inceput sa oferim Formarea NLP Practitioner Certificat International la CEL MAI MIC PRET al contributiei de participare. Te invitam sa sprijini misiunea noastra de oferi in Romania Formarea NLP Practitioner Certificat International la CEL MAI INALT STANDARD DE CALITATE.
 • Dupa absolvirea formarii, poti relua alaturi de o noua editie organizata in aceleasi conditii, modulele pe care le vei considera foarte importante pentru tine (cu un discount de 24%).

PRET si modalitati de plata:

 • Contributia de inscriere si participare la Formarea NLP Practitioner Certificat International este de 640 EUR.
 • Plata se face in lei, la cursul BNR, prin banca sau cu numerar la sediul nostru, cel tarziu in ziua inceperii formarii.
 • Daca ai decis sa urmezi cele 7 module ale Formarii NLP Practitioner Certificat International, iti oferim si posibilitatea achitarii IN RATE, dupa cum urmeaza:
  – 275 EUR pentru Modulul I;
  – 100 EUR pentru fiecare dintre Modulele II, III, IV, V, VI, VII.
  In cazul achitarii in rate totalul devine 875 EUR.
 • Daca intre data inscrierii si data de incepere a formarii apar evenimente care te impiedica sa urmezi cele 7 module, te rugam sa ne anunti imediat pentru a oferi locul urmatoarei persoane aflata pe lista de asteptare.

CAND se desfasoara?

 • Primul modul are loc in perioada 26 – 28 Aprilie 2024.
 • Planificarea modulelor II, III, IV, V, VI, VII este urmatoarea:
  – Modulul II: 10 – 12 Mai
  – Modulul III: 24 – 26 Mai
  – Modulul IV: 7 – 9 Iunie
  – Modulul V: 21 – 23 Iunie
  – Modulul VI: 5 – 7 Iulie
  – Modulul VII: 19 – 21 Iulie
  Pentru situatii exceptionale, un singur modul poate fi recuperat cu o alta editie.

Care este ORARUL?

 • Fiecare dintre Modulele I – VII se desfasoara in sala, astfel: Vineri orele 18.30 – 20.30, Sambata orele 9.30 – 19.00, Duminica orele 9.30 – 19.00 la sediul MindSet Hub.

UNDE?

 • Modulele Formarii NLP Practitioner Certificat International vor fi gazduite la sediul MindSet Hub, strada Zarii, nr. 14, in zona Cotroceni, foarte aproape de metrou Eroilor. Cu o saptamana inainte de incepere vei primi prin e-mail adresa exacta si harta.
 • Conditiile de organizare tin seama de legislatia si recomandarile in vigoare privind prevenirea transmiterii si raspandirii bolilor aparatului respirator: la intrare vei gasi masti de unica folosinta, dezinfectanti, in sala vor fi prezente cel mult 20 de persoane, spatiul va fi sterilizat folosind dispozitivul cu UV si ozon, vor fi asigurati minim 4 mp/persoana, iar accesul persoanelor cu simptome de infectii respiratorii va fi interzis.

Numarul de locuri este LIMITAT!

 • Formarea NLP Practitioner Certificat International se desfasoara cu un numar limitat la 12±2 participanti.
 • In aceasta formula garantez invatarea si practicarea corecta a modelelor/strategiilor NLP. Vei beneficia de prezenta mea 100% in asimilarea practica a informatiilor transmise pe parcursul celor 7 module precum si la intalnirile online .
 • La ultimele editii, numarul de inscrieri a depasit numarul de locuri alocat. Rugamintea noastra este sa te inscrii la aceasta formare numai daca ai decis sa participi la cele 7 module. In cazul in care intre data inscrierii si data de 26 Aprilie 2024 apar evenimente care te impiedica sa participi, anunta-ne imediat astfel incat sa putem oferi locul urmatoarei persoane aflata pe lista de asteptare.
Inscrie-te apasand butonul de mai jos. In formularul care se va deschide, te rog sa completezi prenumele, numele, adresa de e-mail si numarul de telefon la care te putem contacta. In cel mult 48 de ore eu sau una dintre colegele mele vom lua legatura cu tine.

INSCRIE-TE AICI!

Nu exista nimic mai puternic decat NLP in lumea dezvoltarii umane si a invatarii.
Sue Knight

Scurta descriere

a fiecarui modul NLP Practitioner

In cadrul fiecarei secvente de invatare vei cunoaste in mod practic distinctiile conceptuale si operationale specifice domeniului NLP precum si denumirile lor consacrate.

Modelul holografic in comunicare

ipostazele universale in comunicare si accesul la propria putere;
coordonare si ghidare non-verbala;
● accesul instantaneu la starile resursa;
TIMPUL ca generator de resurse;
managementul structurii subiective a timpului;
utilizarea matricelor motivationale si operationale.

Limite sau orizonturi, accesul la resurse

● povestea din spatele copertii – a ghici sau a identifica?
● sfarsitul citirii gandurilor;
● redefinirea situatiilor – problema;
● preferintele reprezentationale – chei ale respectului si eficientei;
practica superpozitiei in timp si spatiu pentru realizarea eficientei personale;
● autodeterminare prin puterea intenției.

De la Viziune la Acțiune

● integrarea conflictului interior și regasirea unitatii;
● criteriile alegerilor sanatoase;
● structura succesului pe niveluri de experienta;
● restaurarea valorilor (cu suportul și prin contributia D-lui Ovidiu Porancea)
● formularea corecta a obiectivelor;
de la Viziune la Acțiune;
identificarea sabotorilor interni;
intarirea convingerilor productive;
● dezvoltarea gandirii sistemice, temei al artei de a conduce.

Harta nu este teritoriul

● inițiere in arta întrebărilor;
● partea nevazuta a iceberg-ului;
● forta realitatii (Modelul Meta pentru limbaj);
● largirea si adancirea „hartii”;
● dincolo de orizont prin puterea limbajului hipnotic (tribut Milton Erickson).

Spatiul generativ

● alinierea structurilor reprezentationale la propriul succes;
● verific – actionez – verific;
● strategiile împlinirii personale – elicitare, redesign si implementare;
●  corpul schimbă scorul prin rescrierea sintaxei somatice;
● “intotdeauna de partea solutiei” – utilizarea modelelor centrate pe interventie.

Când un fluture bate din aripi…

● detaliile fac diferența;
● schimbări mici și rezultatele importante;
● dobândirea competenței de a combate capcana dublei constrângeri;
● ecologie și măiestrie în recunoașterea premiselor ascunse;
● eliminarea rapida a temerilor si fobiilor.

Certificare internationala

Acest modul se adreseaza numai celor care au absolvit toate celelalte 6 module si urmaresc certificarea titulaturii protejate NLP Practitioner – IANLP. In mod creativ vom sintetiza si evalua, conform standardelor International Association for Neuro-Linguistic Programming – IANLP, informatiile dobandite si abilitatile dezvoltate pe parcursul intregii formari.

INSCRIE-TE AICI!