Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Formarea NLP Practitioner
Certificat International,
Editia 103
20 Februarie 2020

nlp

Joi, 20 Februarie 2020, te invit la Formarea NLP Practitioner Certificat International. Este a 103-a formare pe care o coordonez conform standardului International Association for Neuro-Linguistic Programming – IANLP.

Aceasta formare poate fi cea mai valoroasa calatorie a vietii tale. Este sansa ca tu sa-ti descoperi si sa fii in contact cu potentialul tau, aducand succesul in toate aspectele vietii personale si profesionale.


Programarea Neuro-Lingvistica – NLP
te ajuta sa:

regasesti implinirea ca stare naturala
aplici pentru tine si pentru ceilalti cele mai puternice instrumente din lumea dezvoltarii umane si a invatarii
faci cele mai bune alegeri
conferi sens actiunilor tale
transformi experientele neplacute in resurse
iti restabilesti puterea personala


DE CE sa participi?

 • Participand la toate cele 5 module primesti Certificarea Internationala a titulaturii protejate NLP Practitioner – IANLP (www.ia-nlp.org), recunoscuta in intreaga lume pentru urmatorul nivel de formare (NLP Master) de catre TOATE organizatiile de training NLP;
 • Urmand aceasta formare vei putea folosi aplicatiile NLP mai mult decat in coaching, terapie si dezvoltare personala. Continuturile Formarii NLP Practitioner Certificat International urmeaza in mod practic curriculum-ul fundamentat de Richard Bandler & John Grinder si dezvoltat de Robert Dilts & Steve Andreas;
 • Pe parcursul a minim 130 ore (distribuite in cele 18 de zile) urmam standardul International Association for Neuro-Linguistic Programming – The World Standard for Neuro-Linguistic Programming;
 • In cadrul fiecarui modul obtii instrumente pe care le poti utiliza imediat pentru tine si pentru cei cu care interactionezi in plan personal si profesional.

CADOU:

 • La sfarsitul Modulului II vei primi jocul The Butler – creat de noi ca instrument unic de coaching si facilitare a dezvoltarii emotionale.

AVANTAJELE participarii la aceasta formare:

 • Ai acces gratuit la intalnirile bilunare de coaching si practica sub supervizare (peer group). In cadrul acestor Peer Group-uri ai sansa unei intelegeri practice aprofundate a modelelor si strategiilor invatate.
 • Pe parcursul secventelor complexe de invatare, voi avea asistenti certificati la nivelul de NLP Master pentru a te indruma in intelegerea si aplicarea proceselor NLP;
 • In baza experientei si feed-back-ului primit la cele peste 100 de editii ale formarilor NLP Practitioner si NLP Master, am structurat continuturile in 5 module, astfel incat sa iti asigur cea mai coerenta experienta de invatare.
 • De peste 14 ani, impreuna cu echipa mea, oferim Formarea NLP Practitioner Certificat International la CEL MAI MIC PRET al contributiei de participare. Te invitam sa sprijini misiunea noastra de oferi in Romania Formarea NLP Practitioner Certificat International la CEL MAI INALT STANDARD DE CALITATE si LA CEL MAI MIC PRET.
 • Dupa absolvirea formarii, poti relua alaturi de o noua editie organizata in aceleasi conditii, GRATUIT, modulele pe care le vei considera foarte importante pentru tine.

PRET si modalitate de plata:

 • Contributia de participare si de inscriere la Formarea NLP Practitioner Certificat International este de 450 EUR.
 • Plata se face in lei, la cursul BNR, prin banca sau direct la sediul nostru in ziua inceperii formarii.
 • Daca ai decis sa urmezi cele 5 module ale Formarii NLP Practitioner Certificat International, iti oferim si posibilitatea achitarii IN RATE dupa cum urmeaza:
  – 145 EUR pentru Modulul I;
  – 100 EUR pentru fiecare dintre Modulele II, III, IV si V.
 • In cazul in care intre data inscrierii si data de incepere a formarii apar evenimente care te impiedica sa urmezi cele 5 module, te rugam sa ne anunti imediat pentru a oferi locul urmatoarei persoane aflata pe lista de asteptare.

CAND se desfasoara?

 • Primul modul are loc in perioada 20 – 23 Februarie 2020.
 • Planificarea modulelor II, III, IV si V este urmatoarea:

– Modulul II: 19 – 22 Martie
– Modulul III: 23 – 26 Aprilie
– Modulul IV: 21 -24 Mai
– Modulul V: 13 – 14 Iunie

 • Pentru situatii exceptionale, un singur modul poate fi recuperat cu o alta editie.

Care este ORARUL?

 • Fiecare modul se desfasoara astfel: joi orele 18.30 – 20.30, vineri si sambata orele 9.30 – 17.30, duminica orele 9.30 – 14.30.
 • Exceptie face Modulul V, care se desfasoara sambata orele 9.30 – 17.30 si duminica orele 9.30 – 14.30

UNDE?

 • Vom desfasura Formarea NLP Practitioner Certificat International la sediul nostru din Victoria Business Center – Piata Victoriei. Cu o saptamana inainte de incepere vei primi prin e-mail adresa exacta si harta.

Numarul de locuri este LIMITAT!

 • Formarea NLP Practitioner Certificat International se desfasoara cu un numar limitat de 15±2 participanti.
 • In aceasta formula garantez invatarea si practicarea corecta a modelelor/strategiilor NLP. Vei beneficia de prezenta mea 100% in asimilarea practica a informatiilor transmise pe parcursul celor 5 module.
 • La ultimele editii, numarul de inscrieri a depasit numarul de locuri alocat. Rugamintea noastra este sa te inscrii la aceasta formare numai daca ai decis sa participi la cele 5 module. In cazul in care intre data inscrierii si data de 20 Februarie 2020 apar evenimente care te impiedica sa participi, anunta-ne imediat astfel incat sa putem oferi locul urmatoarei persoane aflata pe lista de asteptare.
Inscrie-te apasand butonul de mai jos. In formularul care se va deschide, te rog sa completezi prenumele, numele, adresa de e-mail si numarul de telefon la care te putem contacta. In cel mult 48 de ore eu sau una dintre colegele mele vom lua legatura cu tine.

INSCRIE-TE AICI!

Nu exista nimic mai puternic decat NLP in lumea dezvoltarii umane si a invatarii.
Sue Knight

Scurta descriere

a fiecarui modul NLP Practitioner

In cadrul fiecarei secvente de invatare vei cunoaste in mod practic distinctiile conceptuale si operationale specifice domeniului NLP precum si denumirile lor consacrate.

Modelul holografic in comunicare

ipostazele universale in comunicare si accesul la propria putere;
preferintele reprezentationale – chei ale respectului si eficientei;
coordonare si ghidare non-verbala;
TIMPUL ca generator de resurse;
managementul structurii subiective a timpului;
accesul instantaneu la starile resursa;
utilizarea matricelor motivationale si operationale.

Limite sau orizonturi, accesul la resurse

redefinirea situatiilor – problema;
integrarea partilor aflate in conflict;
stabilirea criteriilor pentru alegeri sanatoase;
practica superpozitiei in realizarea eficientei personale;
structurarea succesului pe niveluri de experienta;
dezvoltarea gandirii sistemice, temei al artei de a conduce.

De la Viziune la Acțiune

formularea corecta a obiectivelor;
de la Viziune la Acțiune;
eliminarea convingerilor limitatoare si autosabotajelor;
intarirea convingerilor productive;
partea nevazuta a iceberg-ului – forta realitatii (Modelul Meta pentru limbaj);
dincolo de orizont prin puterea limbajului hipnotic.

Spatiul generativ

eliminarea rapida a temerilor si fobiilor;
alinierea structurilor reprezentationale la propriul succes;
strategii in plan personal – elicitare, redesign si implementare;
“intotdeauna de partea solutiei” – utilizarea modelelor centrate pe interventie.

Certificare internationala

Acest modul se adreseaza numai celor care au absolvit toate celelalte 4 module si urmaresc certificarea titulaturii protejate NLP Practitioner – IANLP. In mod creativ vom sintetiza si evalua, conform standardelor International Association for Neuro-Linguistic Programming – IANLP, informatiile dobandite si abilitatile dezvoltate pe parcursul intregii formari.

INSCRIE-TE AICI!