Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Formarea NLP Practitioner
Certificat International,
Editia Speciala 104
16 Mai 2020

nlp

16 Mai 2020, este data la care vom incepe Editia Speciala a Formarii NLP Practitioner Certificat International. Este a 104-a formare pe care o coordonez conform standardului International Association for Neuro-Linguistic Programming – IANLP.

Dupa experienta acestei pandemii, am decis sa conduc o Editie Speciala dedicata tie, celui care iti asumi in mod real responsabilitatea fata de calitatea propriei vieti si fata de vietile celor aflati langa tine ca angajati, colaboratori, prieteni, familie sau oameni pe care ii iubesti.

Inainte de a citi paragrafele urmatoare, te rog sa realizezi un exercitiu de sinceritate fata de tine insati/insuti si sa evaluezi: cat de mult doresti sa iti descoperi darurile, cat de important este sa afli ce poti sa faci si cati oameni vor beneficia de aceasta?

Te invit la Editia Speciala a Formarii NLP Practitioner Certificat International – 104 daca esti angajator, manager, coordonator, comandant, leader de echipe mari sau mici, campion, daca esti medic sau lucrezi in domeniul sanatatii, daca esti tata sau mama. Este o invitatie care nu poate fi refuzata mai ales daca ti-ai asumat faptul ca fericirea si implinirile tale vor influenta benefic vietile celor care au nevoie de ajutorul tau.

Activez in educatie de peste treizeci de ani si pot sa iti spun ca, in domeniul Programarii Neuro-Lingvistice, am gasit cea mai concreta demonstratie a faptului ca “avem tot ce ne trebuie pentru a reusi”. Participand la Editia Speciala 104 vei constata si tu acest lucru pentru ca abordarea mea va fi diferita si unica, intr-un mod cum nu am mai facut-o pana acum. Mai precis, complementar modulelor prezentate mai jos, de-a lungul intregii formari, ne vom intalni online de doua ori pe saptamana. Voi fi alaturi de tine cu aplicatii de coaching, procese NLP, cu sesiuni de raspunsuri la intrebarile tale si cu toata experienta mea ca om si formator NLP.


Programarea Neuro-Lingvistica – NLP
te ajuta sa:

regasesti implinirea ca stare naturala
aplici pentru tine si pentru ceilalti cele mai puternice instrumente din lumea dezvoltarii umane si a invatarii
faci cele mai bune alegeri
conferi sens actiunilor tale
transformi experientele neplacute in resurse
iti restabilesti puterea personala


DE CE sa participi?

 • Participand la toate cele 5 module, primesti Certificarea Internationala a titulaturii protejate NLP Practitioner – IANLP (www.ia-nlp.org), recunoscuta in intreaga lume pentru urmatorul nivel de formare (NLP Master) de catre TOATE organizatiile de training NLP;
 • Urmand aceasta formare, vei putea folosi aplicatiile NLP mai mult decat in coaching, terapie si dezvoltare personala. Continuturile Formarii NLP Practitioner Certificat International urmeaza, in mod practic, curriculum-ul fundamentat de Richard Bandler & John Grinder si dezvoltat de Robert Dilts & Steve Andreas;
 • Pe parcursul a minimum 130 ore (distribuite in cele 18 de zile) urmam standardul International Association for Neuro-Linguistic Programming – The World Standard for Neuro-Linguistic Programming;
 • In cadrul fiecarui modul obtii instrumente pe care le poti utiliza imediat pentru tine si pentru cei cu care interactionezi in plan personal si profesional.

CADOU:

 • La finalul Modulului II, vei primi jocul The Butler – creat de mine ca instrument unic de activare a resurselor launtrice si de facilitare a dezvoltarii emotionale.
 • Acest insotitor iti ofera cele mai bune intrebari si iti stimuleaza cele mai inspirate raspunsuri de fiecare data cand doresti sa te ocupi de lucrurile importante pentru tine.
 • Te vei putea antrena in fiecare zi pentru a-ti regasi puterile si a te regasi pe tine.
 • Fie ca ai abilitati de coaching, fie ca nu, The Butler te ajuta sa ii insotesti si pe ceilalti in clarificarea obiectivelor personale ori de business si in elaborarea cailor pe care le vor urma.
 • Daca iti doresti, dupa ce vei descoperi numeroasele sale utilizari, te poti alatura echipei mele pentru a oferi impreuna acest dar.

AVANTAJELE participarii la aceasta formare:

 • Ai acces gratuit la intalnirile online bisaptamanale de coaching si practica sub supervizare. In acest cadru ne vom reintalni pentru ca tu sa ai sansa unei intelegeri practice aprofundate a modelelor si strategiilor invatate.
 • Pe parcursul secventelor complexe de invatare, voi avea asistenti certificati la nivelul NLP Master pentru a te indruma in intelegerea si aplicarea proceselor NLP;
 • In baza experientei si feed-back-ului primit la cele peste 100 de editii ale formarilor NLP Practitioner si NLP Master, am structurat continuturile in 5 module, astfel incat sa iti asigur cea mai coerenta experienta de invatare.
 • De peste 14 ani, impreuna cu echipa mea, oferim Formarea NLP Practitioner Certificat International la CEL MAI MIC PRET al contributiei de participare. Te invitam sa sprijini misiunea noastra de a oferi in Romania Formarea NLP Practitioner Certificat International la CEL MAI INALT STANDARD DE CALITATE si LA CEL MAI MIC PRET.
 • Dupa absolvirea formarii, poti relua, GRATUIT, modulele pe care le vei considera foarte importante pentru tine, alaturi de participantii unei noi editii organizata in aceleasi conditii, .

PRET si modalitate de plata:

 • Contributia de participare si de inscriere la Formarea NLP Practitioner Certificat International – Editia Speciala 104 este de 385 EUR.
 • Plata se face in lei, la cursul BNR, prin banca sau direct la sediul nostru cel mai tarziu in ziua inceperii formarii.
 • Daca ai decis sa urmezi cele 5 module ale Formarii NLP Practitioner Certificat International – Editia Speciala 104, iti oferim si posibilitatea achitarii IN RATE dupa cum urmeaza:
  – 185 EUR pentru Modulul I;
  – 90 EUR pentru fiecare dintre Modulele II, III, IV si V.
  Totalul pentru achitarea in rate este de 545 EUR.
 • In cazul in care intre data inscrierii si data de incepere a formarii apar evenimente care te impiedica sa urmezi cele 5 module, te rugam sa ne anunti imediat pentru a oferi locul urmatoarei persoane aflate pe lista de asteptare.

CAND se desfasoara?

 • Primul modul are loc in perioada 16 – 17 Mai 2020.
 • Planificarea modulelor II, III, IV si V este urmatoarea:

– Modulul II: 18 – 21 Iunie
– Modulul III: 9 – 12 Iulie
– Modulul IV: 6 -9 August
– Modulul V: 3 – 6 Septembrie

 • Pentru situatii exceptionale, un singur modul poate fi recuperat la o alta editie.

Care este ORARUL?

 • Modulul I se desfasoara sambata si duminica intre orele 9.30 – 17.30.
 • Modulele II – V se desfasoara astfel: joi 18.30 – 20.30, vineri si sambata 9.30 – 17.30, duminica 9.30 – 14.30.
 • Intalnirile bisaptamanale au loc online luni si miercuri intre orele 20:30-21:30. Participarea la aceste intalniri nu este obligatorie.

UNDE?

 • Formarea NLP Practitioner Certificat International – Editia Speciala 104 se va desfasura simultan online si onsite utilizand aplicatia Zoom, respectiv la sediul nostru din Victoria Business Center – Piata Victoriei. In functie de reglementarile in vigoare, numarul participantilor prezenti in sediu poate varia intre 5 si 15, Cu o saptamana inainte de incepere, vei primi prin e-mail adresa exacta, harta si alte detalii importante. Toate interactiunile noastre se vor petrece live online si onsite.

Numarul de locuri este LIMITAT!

 • Editia Speciala a Formarii NLP Practitioner Certificat International – 104 se desfasoara cu un numar limitat la 15 participanti.
 • In aceasta formula garantez invatarea si practicarea corecta a modelelor/strategiilor NLP. Vei beneficia de prezenta mea 100% in asimilarea practica a informatiilor transmise pe parcursul celor 5 module.
 • La ultimele editii, numarul de inscrieri a depasit numarul de locuri alocat. Rugamintea mea este sa te inscrii la aceasta formare numai daca ai realizat exercitiul de sinceritate aflat la inceputul acestei prezentari si numai daca ai decis sa participi la cele 5 module. In cazul in care intre data inscrierii si data de 16 Mai 2020 apar evenimente care te impiedica sa participi, anunta-ne imediat, astfel incat sa putem oferi locul urmatoarei persoane aflate pe lista de asteptare.

Inscrie-te apasand butonul de mai jos. In formularul care se va deschide, te rog sa completezi prenumele, numele, adresa de e-mail si numarul de telefon la care te pot contacta. In cel mult 48 de ore, voi lua legatura cu tine.

INSCRIE-TE AICI!

Nu exista nimic mai puternic decat NLP in lumea dezvoltarii umane si a invatarii.
Sue Knight

Scurta descriere

a fiecarui modul NLP Practitioner

In cadrul fiecarei secvente de invatare vei cunoaste in mod practic distinctiile conceptuale si operationale specifice domeniului NLP precum si denumirile lor consacrate.

Modelul holografic in comunicare

ipostazele universale in comunicare si accesul la propria putere;
preferintele reprezentationale – chei ale respectului si eficientei;
coordonare si ghidare non-verbala;
TIMPUL ca generator de resurse;
managementul structurii subiective a timpului;
accesul instantaneu la starile resursa;
utilizarea matricelor motivationale si operationale.

Limite sau orizonturi, accesul la resurse

redefinirea situatiilor – problema;
integrarea partilor aflate in conflict;
stabilirea criteriilor pentru alegeri sanatoase;
practica superpozitiei in realizarea eficientei personale;
structurarea succesului pe niveluri de experienta;
dezvoltarea gandirii sistemice, temei al artei de a conduce.

De la Viziune la Acțiune

formularea corecta a obiectivelor;
de la Viziune la Acțiune;
eliminarea convingerilor limitatoare si autosabotajelor;
intarirea convingerilor productive;
partea nevazuta a iceberg-ului – forta realitatii (Modelul Meta pentru limbaj);
dincolo de orizont prin puterea limbajului hipnotic.

Spatiul generativ

eliminarea rapida a temerilor si fobiilor;
alinierea structurilor reprezentationale la propriul succes;
strategii in plan personal – elicitare, redesign si implementare;
“intotdeauna de partea solutiei” – utilizarea modelelor centrate pe interventie.

Certificare internationala

Acest modul se adreseaza numai celor care au absolvit toate celelalte 4 module si urmaresc certificarea titulaturii protejate NLP Practitioner – IANLP. In mod creativ vom sintetiza si evalua, conform standardelor International Association for Neuro-Linguistic Programming – IANLP, informatiile dobandite si abilitatile dezvoltate pe parcursul intregii formari.

INSCRIE-TE AICI!