Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Ce faci cand esti suparat/a?

– training cu patru module –

Hai sa recunoastem, pentru cei mai multi dintre noi, este SF sa ne traim viata fara nicio suparare. Suntem oameni si trecem prin suparari de cate ori este necesar pentru a creste si a invata.
Daca aceasta a fost realitatea ultimilor ani, sunt sigur ca primavara 2023 vrei sa fie altfel!

Cum te-ai purtat cu tine pana acum?
Daca te-ai purtat bine, sarbatoreste si straduieste-te sa faci si mai bine.
Daca te-ai purtat rau, a venit vremea sa inveti cum sa fii cea mai buna prietena a ta!

Desi supararile vor veni catre tine din nou, eu iti spun ca exista solutii (ca pentru orice in aceasta viata). Este suficient sa le afli pe cele potrivite pentru tine si, daca ma cunosti, stii ca de peste 35 ani cu asta ma ocup.

Cand te confrunti cu suparari care tot revin, cel mai probabil faci ceva gresit. Ai nevoie de o inspiratie ca sa gasesti calea cea buna pentru ca nimeni nu vrea sa fie suparat nici macar o secunda din timpul sau. Nu mai vrei sa pierzi zile sau luni din viata pentru ca nu stii ce sa faci.

Incepe aceasta primavara BINE ca sa iti fie SI MAI BINE!

Nu conteaza daca te confrunti cu suparari legate de relatii, bani, serviciu sau legate chiar de tine. Conteaza sa faci ceva in legatura cu ele astfel incat sa nu te mai limiteze niciodata.

CAND?

 • Pe 13, 20, 27 Martie și 3 Aprilie, intre orele 19:00 – 21:00

UNDE?

 • La sediul MindSet Hub.

CE FACEM?

 • Rezolvam supararile din vietile noastre si stim de fiecare data ce sa facem. La fiecare modul primim informatiile utile, traim o experienta integratoare NLP si ne lasam purtati in lumea intelegerilor vindecatoare. Intre module ne facem temele (pentru care primim indicatii si ajutor).

CE MAI FACEM?

 • Daca ai urmat o formare NLP Practitioner sau NLP Master, dam un refresh la ceea ce am invatat, invatam lucruri noi si ne reamintim cat de implinitor este sa ne ajutam pe noi si pe altii.
 • Daca nu ai urmat o formare NLP, aceasta este foarte bine. Vei beneficia de puterea aplicatiilor acestui domeniu.

PRET si modalitati de plata:

 • Contributia de inscriere si participare este 530 lei.
 • Plata se face in lei, la cursul BNR, prin banca sau cu numerar la sediul nostru, cel tarziu in ziua inceperii training-ului.

TEMA FIECARUI MODUL:

 1. Intelegi si transformi supararea – care sunt supararile tale, cum apare suferinta ilegitima, care este treaba ta si cum faci din suparare o resursa.
 2. Ce faci cand supararea persista – reactiile din situatiile de viata sunt expresii ale atitudinii tale fata de tine insati, vei intelege cum te impiedica nevoile sa traiesti si sa ai, iar la final vei reusi sa nu mai alimentezi tu insati reactiile nedorite.
 3. Dincolo de suparare – cand stii ce este important pentru tine vei scapa din capcanele obtinerii “fericirii”, descoperind care sunt intentiile tale profunde si implinindu-le.
 4. Creeaza urmarile pe care ti le doresti – ce exista pentru tine, ce masori, cum o faci, cum accesezi lumea posibilitatilor si cum intri in rolul pe care tu ti l-ai ales!

CAND TE INSCRII?

 • Repede, pentru ca este nu este un curs pe internet, ci avem nevoie de experienta live, in sala si oferim doar 14 locuri.

CUM TE INSCRII?

 • Imi trimiti un mesaj prin SMS sau WhatsApp la numarul 0721161134. Daca nu iti raspund in maxim doua ore, inseamna ca mesajul nu a ajuns la mine si te rog sa ma suni.

Hai sa aruncam ultimul cojoc al supararii pentru ca primavara asta se poarta STAREA DE BINE!